Atatürk İlkokulu

BALIKPAZARI MAH. MEKTEP SK. NO 14/1 İÇ KAPI NO 1 GEMLİK / BURSA
Vizyon
Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerinin farkına varmalarını ve bunları geliştirmek için gerekli çalışmaları yapmalarını sağlayacak ortam hazırlamak, Atatürkçü düşünceye bağlı katılımcı, uyumlu, kendine güvenen, üretken, saygılı ve mutlu bireyler yetiştirmek.
Misyon
Eğitim teknolojisinden olabildiğince yararlanmak, bireysel gelişimini sağlayarak üretkenliği arttırmak, öğrenci merkezli eğitim uygulamak, sağlıklı ve mutlu toplum oluşturma yolunda bireyleri biçimlendirmek, diğer okullara örnek teşkil edecek bir okul konumuna gelmek.
Saatler
Ders Başlangıcı: 08:50 - 12:20 Öğle Arası : 12.20 - 13.20 Öğleden sonra : 13.20 - 14:55
Ulaşım
Merkezden Eski Sahil yolu izlenerek okulumuza gelinebilir. Toplu Ulaşım: Merkezden kalkan Manastır ve Belde otobüsleri ile ayrıca özel aracıyla gelenler için ise Merkezden Kumla yoluna girildikten 500 metre sonra okulumuza ulaşulabilir.
Balıkpazarı Mah.Mektep Sk.No:14 Gemlik
İl Merkezine 30 km,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 720 metre uzaklıklta